Forside


 Nyttig informasjon


Hvordan bytte strømleverandør
Har du en strømleverendør men ønsker å bytte til en annen strømleverandør? Her kan du lese om hvordan du steg for steg gjennom- fører prosessen med å bytte til en ny strømleverandør. Les også om spesielle ting du bør være oppmerk- som på når du bytter strømleverandør
Les mer »


Slik sparer du strøm - Uansett hvilken strømleverandør du bruker!
Det er mye penger å spare på være litt smart med strømforbruket. Les derfor disse tipsene for hvordan du sparer størm og sparer penger på strøm enkelt.
Les mer »


Spar penger på å bytte strømselskap


Fyll ut skjema under - Sammenlign tilbud fra flere før du bestemmer deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Hvordan bytte strømleverandør


Du ønsker å bytte strømleverandør, men hordan går du fram, og er det spesielle ting du som strømforbruker bør være oppmerksom på? Det koster ingen ting å skifte strømleverandør, og du kan bytte strømleverandør så ofte du måtte ønske.

Her er en punktvis sjekkliste og oppskrift for å bytte strømleverandør:

1. Ta kontakt med den nye kraftleverandøren og be dem sende deg en kontrakt og et oppsigelsesskjema. Mange strømleverandører tilbyr nå nettløsninger.

2. Les av strømmåleren din, du trenger nøyaktig målerstand når du skal bytte leverandør. Det er også viktig å ha notert målerpunktID/målernummer. Skriv under papirene du har fått tilsendt og send dem i retur.

3. Din nye leverandør vil informere kraftleverandøren du har idag og netteier om leverandørskifte. Etter ca. tre uker vil byttet skje og du vil motta strøm fra din nye strømleverandør.

Desverre er det jo slik at man kun kan bytte strømleverandør, vi må fortsatt pent finne oss i å betale penger til netteier også. Hos mange er nettleiekostnaden omtrent lik med kostnaden for forbruk. I og med at netteier eier kablene og infrastrukturen, så er ikke dette noe man enkelt kan bytte, og netteier er derfor i en lite konkurranseutsatt næring.

OBS! Du bør unngå strømleverandører som krever forhåndsbetaling. Da kan du risikere å tape penger dersom strømleverandøren f.eks. går konkurs.


Om oss
© 2010-2019 Leads AS - epost: post@leads.as
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.